top of page

Psychologiepraktijk de Hoofdzaak

​OVER DE PRAKTIJK

Psychologiepraktijk De Hoofdzaak is een praktijk voor eerstelijns psychologische hulpverlening. Een psycholoog in de eerste lijn biedt kortdurende psychologische hulp, gericht op klachten in het hier en nu. Vaak zullen tussen de vijf en vijftien zittingen voldoende zijn om uw klachten te verminderen. Wanneer langer durende behandeling nodig is, zult u  in onderling overleg, doorverwezen worden.

​OVER DE THERAPEUT

Mijn naam is Sandrijn van der Voort (1976), praktijkhoudster van Psychologiepraktijk 'De Hoofdzaak'. Een aantal jaar geleden deed zich de kans voor om voor mezelf te starten en besloot ik de stap te wagen. Inmiddels bestaat de praktijk al weer vijf jaar en ik ben erg blij dat ik kan genieten van de uitdaging, vrijheid en flexibiliteit die het ondernemerschap mij biedt.

 

Ik heb psychologie gestudeerd in Tilburg aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als psychologe bij GGZ Westelijk Noord Brabant. Ik ben hier op verschillende afdelingen werkzaam geweest, en heb ervaring opgedaan in het behandelen van zowel volwassenen als kinderen en jongeren. Bij deze werkgever heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. Ik ben dus BIG-geregistreerd en tevens lid van een beroepsvereniging van psychologen, de LVVP. Omdat je als psycholoog nooit bent uitgeleerd, volg ik elk jaar diverse bijscholingen. Zo volgde ik de afgelopen jaren de opleidingen tot EMDR-therapeut (basis en vervolg) en Oplossingsgerichte therapie. Eind 2012 heb ik de opleiding tot ACT-therapeut afgerond. Bovendien maak ik deel uit van een intervisiegroep in de regio.

 

Sinds enkele jaren werken ook andere GZ-psychologen in de praktijk die het team van De Hoofdzaak versterken enkele dagen per week.

bottom of page