top of page

PRAKTIJKEN

 

In de Oude Jacob bevindt zich een aantal praktijken, gericht op geestelijk en lichamelijk welzijn: ieder een eigen nadruk. Zo kunt u voor o.a. EMDR therapie terecht bij Psychologiepraktijk De Hoofdzaak, voor dramatherapie bij Terzijde en veel disciplines daar tussenin. Dat is het mooie van de Oude Jacob: samen werken is altijd beter dan alleen. Alles is dan ook dichtbij en kortlijnig. Een afspraak is snel gemaakt in ons centrum voor lichaam en geest. Hieronder vind u een overzicht van de praktijken die gehuisvest zijn in De Oude Jacob.

PSYCHOLOGIEPRAKTIJK DE HOOFDZAAK

Psychologiepraktijk De Hoofdzaak is een praktijk voor eerstelijns psychologische hulpverlening. De Hoofdzaak biedt kortdurende psychologische hulp, gericht op klachten in het hier en nu. 

LOGOPEDIEPRAKTIJK OOSTERHOUT ZUID

Logopediepraktijk Oosterhout Zuid is een praktijk voor logopedische hulpverlening aan kinderen en volwassenen.

ERGOTHERAPIE VAN HAPEREN

Ergotherapie van Haperen is sinds 2018 gevestigd in De Oude Jacob. De praktijk biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen op tal van gebieden.

TERZIJDE - praktijk voor dramatherapie en mindfulness

Terzijde  is een praktijk voor dramatherapie en mindfulness. U kunt hier terecht voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling of groepsgewijze minfulnesstrainingen. 

logo Praktijk.jpg

RELATIETHERAPIE OOSTERHOUT

Relatietherapie Oosterhout is een praktijk voor partner-relatietherapie waarbij het opnieuw verbinden met elkaar centraal staat. 

bottom of page